Pentair

 

TK-Topboiler is leverancier van oa. boilers, ketels, Condensors, en warmte opslagtanks.

De TK-Topboilers zijn volgens de allermodernste technieken en fabricagemethoden vervaardigd. Door toepassing van de meest recente computersnijtechnieken is de assemblage van grote zuiverheid. Deze zeer fraai afgewerkte ketels zijn voorzien van een zeer ruime vuurgang, zodat ze het begrip Low Nox ruimschoots waarmaken. Alle vlampijpen zijn op een unieke wijze in de pijpenplaten gelast waardoor lekkage definitief uitgesloten is. Een zeer doordacht retourwatersysteem waarborgt een lange levensduur zonder kostbare reparaties.

 

Johnson Pump Horticulture

Johnson Pump Horticulture heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de industrie. Onze reputatie van snelle, persoonlijke service in combinatie met deskundige verkopers en betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige pompen heeft zich verspreid tot ver buiten de grenzen van Nederland. Dit blijkt ook omdat de meerderheid van watergedragen verwarmings-en koelsystemen voor kassen wereldwijd vertrouwen op Johnson Pump circulatiepompen voor de temperatuurregeling.

Binnen Nederland bieden de service engineers 24-uurs hulpdienst aan en ons magazijn is gevuld met vervangende onderdelen en motoren om snel uw installatie weer draaiende te krijgen.

Op Johnson Pump Horticulture hebben we altijd onze standaard uitvoeringen op voorraad. We ontwikkelen ook pompen naar de specificaties/vraag van de klant. De aandrijvingen en pompen zijn afgestemd op optimaal energieverbruik en de capaciteit is afgestemd op het specifieke gebied van de klant, waar dan ook wereldwijd.

Lees meer: www.johnson-pump.com/horticulture