Royal Brinkman is een toeleverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw. In 1985 verwierf Royal Brinkman tijdens de viering van het 100 jarige bestaan van het bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’. Royal Brinkman is opgericht in 1885 en nu al meer dan 130 jaar actief in de glastuinbouw. De heer C. Brinkman startte destijds vanuit een pand in ‘s-Gravenzande met de verkoop van o.a. ‘Sparrietouw’ voor het bossen van asperges, kisten en dekzeilen voor de Westlandse schuiten. Royal Brinkman is inmiddels één van de grootste, gerenommeerde toeleveranciers in de glastuinbouw ter wereld.

Visie
De visie van Royal Brinkman is verpakt in een zestal kernstatements:
1. Royal Brinkman is een internationale tuinbouwtoeleverancier met sterke lokale aanwezigheid in de belangrijkste tuinbouwlanden in de wereld.2. Deskundige Royal Brinkman medewerkers bieden gespecialiseerde producten en oplossingen voor de professionele tuinbouwondernemer in bedekte teelten.
3. Royal Brinkman levert producten, systemen en diensten op het gebied van teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming en desinfectie, verpakking en ontwerp, mechanisatie, technische projecten en overige service artikelen.
4. Royal Brinkman biedt een breed assortiment artikelen met een sterke focus op gemak, beschikbaarheid, toepassing en leverbetrouwbaarheid.
5. Door strategische partnerships en exclusieve samenwerking met fabrikanten ontwikkelt Royal Brinkman nieuwe oplossingen en toepassingen met klanten.
6. De kennis van de klantwens en haar teelt- en bedrijfsprocessen bij Royal Brinkman draagt actief bij aan de bedrijfszekerheid van klanten.

Missie
‘Royal Brinkman wereldwijd thuis in tuinbouw’
Royal Brinkman zal haar klanten in een zevental onderscheidenlijke thema’s optimaal bedienen: teeltwisseling, gewasbescherming & desinfectie, gewasverzorging, verpakking en ontwerp, mechanisatie, technische projecten, service artikelen. royal brinkman

Klanten zullen “customer made” ontzorgd worden vanuit verschillende kanalen: door middel van lokale vestigingen of dealers, door middel van persoonlijke verkoop en specialismen en door middel van een sterk doorontwikkelde webshop. Een goed en efficiënt functionerende logistiek is hierbij een sleutel voor verder succes. Het leveren van teamprestaties maakt het verschil.

Kijk voor meer informatie over Royal Brinkman: www.brinkman.nl