Kwaliteit, innovatie en kennis: drie pijlers van het Revaho succes.

Waar water is in de glastuinbouw, daar is Revaho. In 1937 is Revaho begonnen als installateur van regenleidingen (”Revaho” komt van ”REgenleidingen VAn HOlstein”). Tegenwoordig is Revaho importeur/groothandel en producent van een compleet assortiment voor beregening in de breedste zin van het woord. Revaho is gevestigd op industrieterrein ‘Coldenhove’ in Maasdijk.
Revaho stelt zich tot doel een totaal pakket van hoogwaardige irrigatie producten te leveren voor de agrarische sector en dmv innovatie en kennisoverdracht te zorgen dat de producten optimaal gebruikt kunnen worden.

Het totaalpakket omvat niet alleen de bekende merkartikelen zoals Netafim druppelaars, DAN-sproeiers, Amiad filters etc., maar ook een breed pakket aan hulpstukken, PVC-/PE-buis, draadhaken, injectors, lijmen enz. enz.. Ook voor deze minder in het oog springende producten geldt dat Revaho producten levert van hoge kwaliteit. Waar mogelijk worden nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment en worden verbeteringen doorgevoerd, omdat ook in de irrigatie geldt: een totaal systeem is zo sterk als de zwakste schakel.

Revaho is betrokken bij voorlichting en onderzoek in binnen- en buitenland. Kwaliteits producten en innovatie alléén zijn niet voldoende voor een optimaal rendement voor de gebruiker. Ook kennis omtrent gebruik, onderhoud etc. speelt een belangrijke rol. Revaho zorgt voor kennisoverdracht middels seminars, info materiaal en op open dagen.

Revaho heeft meerdere dochterbedrijven, zowel in Groot Brittannië als Roemenie . Daarnaast werkt Revaho samen met diverse lokale partners in Oost-Europa voor levering van buitenberegeningen en kasrenovaties. Dit is in handen van Revaho Agro Services.

Druppelbevloeiing
Eén van de specialismen van Revaho is het compleet leveren van gemonteerde druppelsystemen. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen is een eigen productie gestart van PE-slangen: NAFF. De NAFF stelt Revaho instaat zwaardere normen en testprocedures te hanteren dan gebruikelijk, zodat de geproduceerde druppelsystemen jarenlang, probleemloos gebruikt kunnen worden onder de meest extreme omstandigheden. Revaho werkt inmiddels met 21 (semi)automatische machines voor de montage van de druppelsystemen. Met recht kan gezegd worden dat Revaho koploper is op gebied van druppelbevloeiing.