Tijd en geld besparen door slim ondernemen?

Duijndam Uitzendgroep regelt voor u de werving, selectie en verloning van flexibel en vast personeel!

In deze economisch uitdagende tijden en veranderende wetgeving, kan het aannemen van flexkrachten veel onzekerheid wegnemen.

Duijndam Uitzendgroep is een gerenommeerde uitzendorganisatie die al meer dan 18 jaar zijn naam vestigt binnen de uitzendbranche en nog steeds groeit.

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches, waaronder: tuinbouw, AGF, bloemen en planten export, transport en logistiek, industrie, productie, techniek, bouw, administratie, commercie en de tankstation branche. Ook kunt u bij ons terecht voor MVO Arbeidsparticipatie, deze afdeling adviseert u over de Participatiewet en bemiddelt kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duijndam Uitzendgroep heeft verschillende kantoren welke gevestigd zijn in de regio’s Westland, Haaglanden en Rijnmond en opereert landelijk. Onderling werken de kantoren zeer nauw samen. Tijdens de selectie kijken wij naast diploma’s, werkervaring en referenties, ook naar de mens achter de uitzendkracht. Pas als wij net zo enthousiast zijn over iemands kwaliteiten als de kandidaat is over de baan, maken wij een afspraak met u. Ook hebben wij vestigingen in Polen. Mede dankzij de grote beschikbaarheid van ervaren, gemotiveerde en flexibele uitzendkrachten uit Oost-Europa, kunnen wij zorgen voor kandidaten die uw team versterken.

Bij Duijndam Uitzendgroep staan de volgende kernwaarden centraal:

  • Direct: wij zijn een open en transparante organisatie;
  • Betrokken: wij denken actief mee met onze klanten en geven passend advies;
  • Professioneel: wij hebben gekwalificeerde en ervaren medewerkers in dienst;
  • Betrouwbaar: wij komen onze afspraken na;
  • Zorgzaam: wij houden actief contact met klanten en uitzendkrachten.

Wij geloven dat een succesvol bedrijf, gemotiveerde en betrokken mensen aantrekt. Hier maken wij graag samen met u werk van!

Samen aan uw toekomst werken? Wij komen graag met u in contact.

Duijndam Uitzendgroep
Kerklaan 49standaard-logo-duijndam-uitzendgroep
2291 CE Wateringen
Tel. 0174-870048
Fax. 0174-270368
www.duijndamuitzendgroep.nl