Verkade Klimaat presenteert zich in World Horti Center en sluit aan als participant Demokwekerij Westland

Verkade Klimaat is een professionele organisatie die verder gaat dan klimaat-technische installatiesa�� Ons doel is het creA�ren van het ideale klimaat! Zowel de perfecte leef-, werk- en productie omgeving als de optimale werksfeer binnen ons team en met onze opdrachtgevers.

Met meer dan acht decennia ervaring en een team van enthousiaste medewerkers met drive, kennis en durf, zetten wij altijd een stap extra, onderzoeken en adviseren de beste klimaatoplossingen met focus op innovaties en duurzaamheid.

De diverse markt die Verkade Klimaat bedient in zowel, utiliteitsbouw, industrie als tuinbouw geeft veel ruimte tot het toepassen van- en deelnemen aan nieuwe ontwikkelingen en het delen van kennis binnen de verschillende sectoren.

De participatie en expositie in het World Horti Center sluit perfect aan op onze missie om innovatief te ondernemen, kennis op te bouwen en te delen en mensen enthousiast te maken voor techniek die de toekomst van de tuinbouwsector zal versterken.

Wij zien in de samenwerking met het World Horti Center de mogelijkheid om een breed draagvlak te creA�ren en met elkaar de Nederlandse glastuinbouw op het hoge en vooruitstrevende niveau te blijven houden waar wij met zijn allen wereldwijd bekend om staan.

Meer informatie?
www.verkadeklimaat.nl

Samenwerking Verkade klimaat - Demokwekerij Westland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *