DutchGreenhousesai??? verbindt zich aan het World Horti Center

De internationale projectontwikkelaar DutchGreenhousesai??? sluit aan als participant bij Demokwekerij Westland en verbindt zich daarmee aan het World Horti Center.

DutchGreenhousesai??? zal actief gaan participeren in het World Horti Center, door zich te presenteren aan bezoekers van het centrum en tevens kantoor te gaan houden in het nieuwe centrum voor internationale tuinbouw. De kantoorruimte zal dienen als marketing kantoor voor DutchGreenhousesai??? om zo proactief deel te nemen aan de dynamiek in het centrum tussen onderzoek, educatie en innovatie.

ai???Het World Horti Center is een belangrijke stap voor de Nederlandse tuinbouwai??i??, vertelt Edo Raus, directeur van DutchGreenhousesai???. ai???Het gezamenlijk optreden op het gebied van bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs zal de koppositie van de sector verstevigen en dit zal leiden tot innovaties. Voor DutchGreenhousesai??? is participatie bij Demokwekerij Westland daarom een unieke manier om onze klanten te laten ervaren waar ons bedrijf en onze producten voor staan.ai???

DutchGreenhousesai??? is een jong bedrijf in de internationale kassenbouw en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete tuinbouw projecten. Door het netwerk van participanten in het World Horti Center, die gezamenlijk de volle breedte van de glastuinbouw vertegenwoordigen, kan DutchGreenhousesai??? in Ai??Ai??n oogopslag laten zien wat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft. Door de permanente aanwezigheid van DutchGreenhousesai??? in het nieuwe centrum, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk in het hart van de Nederlandse tuinbouw gevestigd.

ai???Ik kijk uit naar de kansen die het World Horti Center met zich meebrengt. Dit is hAi??t platform dat voor vernieuwing gaat zorgen in de tuinbouw en ik ben blij dat we hier een actieve bijdrage aan kunnen leverenai???, aldus Timo Raus, medeoprichter van DutchGreenhousesai???.

Meer weten?
dutchgreenhouses.com

IMG_209

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *