Over Modiform
Modiform is een productiebedrijf van verpakkingen en kweeksystemen voor de tuinbouw: bloempotten, kweek- en stekplaten en transporttrays. We leveren wereldwijd en zijn Europees marktleider op het gebied van thermogevormde verpakkingen en kweeksystemen.

De afgelopen decennia is ons familiebedrijf Modiform enorm gegroeid. In 1980 begonnen als producent van thermogevormde verpakkingen voor banketbakkerijen, zijn we ons in de jaren daarna gaan richten op de tuinbouw. Inmiddels hebben we 150 vaste medewerkers en een groot aantal uitzendkrachten die op 4 locaties (Leusden, Scherpenzeel, Renswoude en Roosendaal) aan de productie en distributie van meer dan 1500 artikelen werken.

Persoonlijk en klantgericht

Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke en klantgerichte benadering de basis van ons succes is. Onze medewerkers zien de zoektocht naar het juiste antwoord op de klantvraag als een continu proces. Zij houden de vinger aan de pols en sturen waar nodig bij. Ons grote doel: tevreden klanten.

Modiform: a way for you!

Voor Modiform is iedere klant bijzonder. We leveren altijd maatwerk. Voor iedere klantvraag vinden we een weg, een oplossing. Van potten of trays uit ons ruime assortiment tot product- en conceptontwikkeling in co-creatie. Dat zie je ook terug in onze ondertitel ‘a way for you’. Onze klant beslist welk pad hij met ons wil bewandelen. Wil hij dat wij alleen als betrouwbare leverancier optreden? Dat we helpen met het ontwerpen van een product? Of wil hij zelfs samen met ons in co-creatie een nieuw product ontwikkelen? Het kan allemaal bij Modiform: wij passen ons aan de klant aan. Modiform biedt u verschillende wegen naar succes. Welke weg kiest u?

Onze ambities

Modiform wil de beste in verpakkingen en kweeksystemen zijn én blijven. Om dat doel te bereiken, verbeteren we onze producten en serviceverlening continu. Het bewijs dat we waarmaken wat we zeggen: we zijn Europees marktleider en voegen bijna wekelijks nieuwe of verbeterde producten toe aan ons assortiment. We willen onze producten zoveel mogelijk uit voorraad leveren. Zo zorgen we ervoor dat we onze sterke positie in Europa behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Kijk voor meer informatie op www.modiform.com