Metazet is een bekende naam binnen de tuinbouw. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Metazet vele metaalproducten zoals steun- en ophangmaterialen. Tevens houden we ons bezig met het ontwikkelen en vervaardigen van oa: hijs-installaties, intern transportsystemen en diverse soorten teelt- en oogstsystemen.In de moderne fabriek op industrieterrein Zwethove in Wateringen is Metazet volledig uitgerust om zowel maatwerk productie als seriematige productie uit te voeren.

Metazet dankt haar bekendheid in de glastuinbouwbranche mede door de oorspronkelijke activiteiten: het maken van ophang- en ondersteuningsmateriaal voor installatiebedrijven in de sector. En nog steeds, 30 jaar na dato, is Metazet een belangrijke producent en leverancier van deze materialen. Door enerzijds nieuwe productietechnieken en anderzijds het nauwlettend volgen van ontwikkelingen in de markt heeft Metazet al vele producten verbeterd en nieuwe producten met succes geïntroduceerd.
De afdeling Metazet Logistiek is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van Metazet.

Door de toenemende vraag uit de sector naar arbeids-besparende en geautomatiseerde technieken is er volop aandacht voor het ontwikkelen van dergelijke systemen, zoals het kettingbaansysteem, de hangende kettingbaan en de onlangs geïntroduceerde M-Track.
Metazet Constructies, gevestigd in Naaldwijk, is een allround constructiebedrijf dat levert aan onder andere bouwbedrijven, tuinbouw toeleveranciers, hoveniersbedrijven en particulieren.

 

GROWING TOGETHER

Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de markt en het bundelen van de krachten van Metazet en FormFlex staan garant voor kwaliteit en succes!

Kijk voor meer informatie op www.metazet.com