LetsGrow.com is hét online platform voor de registratie en analyse van teelt- en managementinformatie binnen de glastuinbouw. Door het samenbrengen van klimaatgegevens, groeicijfers en beeldmateriaal is LetsGrow.com een krachtig hulpmiddel voor de gehele keten, zowel in de sierteelt als in de groenteteelt.

Al sinds het jaar 2000 is LetsGrow.com actief met het via internet ontsluiten van data van kwekerijen om dit te vertalen naar bruikbare informatie. In de loop van de jaren is het online platform enorm gegroeid qua aantal gebruikers en functionaliteit. Via het online platform zijn de gegevens van onder andere het kasklimaat, het gewas, arbeid en het energieverbruik in te zien.

De data komt uit verschillende bronnen, zoals de klimaatcomputer (ongeacht welk merk), sensoren, software van verkooporganisaties, etc. Door de data op verschillende manieren inzichtelijk te maken en de mogelijkheid om het met anderen te delen, wordt data met LetsGrow.com omgezet in waardevolle informatie.

Door verschillende klantgroepen wordt het LetsGrow.com platform op een andere manier gebruikt. Kwekers gebruiken het platform om hun teeltgegevens te vergelijken met andere kwekers. Ook gebruiken bedrijven met meerdere vestigingen het platform om hun data centraal inzichtelijk te maken.

Onderzoeksbedrijven kunnen onderzoekers, telers en teeltadviseurs met de proef mee laten kijken en teeltadviseurs kunnen op een gemakkelijke manier de teeltvoortgang en –strategie van meerdere klanten van afstand inzien.

Het hechte en klantgerichte team staat voor u klaar bij vragen over de mogelijkheden en het gebruik van ons met trots gemaakte platform. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons via www.letsgrow.com altijd bereiken!