ld160513-036Hoogendoorn staat bekend als de meest innovatieve leverancier van procescomputers voor de tuinbouwindustrie. Al bijna 50 jaar streven wij naar het realiseren van een optimaal kasklimaat, een hogere gewasopbrengst en een efficiënt en effectief beheer van kosten en risico’s in de glastuinbouw. Sinds onze oprichting beschouwen we elke afzonderlijk project als uniek, ongeacht de grootte. Met innovatie als speerpunt en dankzij toepassing van de laatste technologieën en inzichten maken we de meest complexe processen verrassend eenvoudig. Dat noemen we Growth Management en dit is geworteld in onze services, medewerkers en producten.

Door uw kennis en ervaring te combineren met de geavanceerde technologie van Hoogendoorn, bent u in staat om een hogere gewasopbrengst van uitstekende kwaliteit te produceren, onder alle klimaatomstandigheden, wereldwijd. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met energie, arbeid, waterverbruik, zonnestraling, het weer en de omgevingsfactoren. Onze ervaringen hebben geresulteerd in de ontwikkeling van een breed scala aan betrouwbare producten en service, met maximale ondersteuning.

ld160513-910We ontwerpen, fabriceren en verkopen al onze producten vanuit ons hoofdkantoor in Vlaardingen, Nederland. We verkopen en verlenen daarnaast service vanuit onze vestigingen in Frankrijk, China, Canada, Rusland en Mexico. Naast ondersteuning via onze kantoren, kunnen onze buitenlandse klanten ook wereldwijd terecht bij Hoogendoorn partners. De systemen worden ondersteund met gebruikerstrainingen, 24/7 helpdesk en betrouwbare onderhoudsservice. Hoogendoorn Growth Management is onderdeel van de Hoogendoorn groep, welke deel uitmaakt van moederbedrijf Batenburg Techniek N.V. een financieel stabiele, beursgenoteerde onderneming.