Holland Scherming
Holland Scherming is een moderne en ambitieuze organisatie, opgericht in 1987 en gespecialiseerd in de ontwikkeling en installatie van scherminstallaties. Holland Scherming levert aan eindgebruikers en turnkey-leveranciers in de glastuinbouwsector,  tuincentra, groothandels en de utiliteitsbouw.

Onze projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk en worden niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland uitgevoerd.

Holland Scherming heeft aan de basis gestaan aan de definitie van kwaliteitsstandaarden voor scherminstallaties. Wij mogen ons met trots tot een van de drie grootste scherminstallateurs van de wereld rekenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@hollandscherming.nl of +31 (0)174-516180
Bezoek onze website voor projectreferenties en meer informatie over onze diensten. www.hollandscherming.nl

 

Holland Gaas
Holland Gaas heeft jarenlange ervaring met gaassystemen in diverse kastypen. De gaassystemen worden wereldwijd geleverd en/of gemonteerd. Samen met de klant zoeken wij naar een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping. De gevouwen vorm geeft een betere ventilatie, omdat er een groter uitwisselingsoppervlakte is. Een klein opvouwbaar pakket zorgt voor een geringe lichtonderschepping. Holland Gaassystemen zijn te verkrijgen in veel verschillende afmetingen en maasopeningen en worden vervaardigd van hoogwaardige materialen.

De op maat gemaakte gaassystemen zijn veelal voorzien van specifieke rubberstrippen, geleidingen en profielen. Hiervoor is een eigen confectieafdeling opgezet. Op deze manier kunnen wij snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen en bijzondere situaties.

De organisatie heeft een platte structuur. Door deze informele, korte lijnen zijn we in staat om snel op nieuwe behoeften van klanten in te springen en samen een systeem aan te passen of te ontwikkelen.49714-HOLMAA-Logo Holland Gaas-groot_RGB

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@hollandgaas.nl of +31 (0)174-516180.
Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten www.hollandgaas.nl