Demokwekerij Westland biedt diverse faciliteiten aan. Wilt u een keer in een andere omgeving vergaderen, een bijeenkomst organiseren of deelnemen aan een rondleiding? Wij bieden u een scala aan mogelijkheden en staan graag voor u klaar. Hieronder worden diverse mogelijkheden toegelicht.

roos

Roos                      .

Demokwekerij Westland beschikt over een spreekkamer; de Roos. Deze is geschikt voor maximaal 6 personen.

verga

Vergaderkamer

Demokwekerij Westland beschikt over een sfeervolle vergaderkamer. Een met riet bedekte ruimte die geschikt is voor max. 14 personen.

De vergaderkamer beschikt over:
• Een beamer + projectiescherm
• Een airconditioner
• Internetaansluiting op aanvraag

presentatie-2Presentatieruimte

De presentatieruimte is gebouwd naar het idee van een oude tuinderschuur. Deze ruimte is, door haar flexibele wand, ook te combineren met het orchideeplaza. De presentatieruimte is uitermate geschikt voor cursussen en lessen, het houden van lezingen en geven van workshops voor grotere groepen en beschikt over:
• Een beamer + projectiescherm
• Een airconditioner
• Internetaansluiting op aanvraag

img_1271

Arena                      .

De Arena (collegezaal) is zeer geschikt voor het geven van lessen, houden van speeches, lezingen en forumdiscussies. de stoelen staan in bioscoopopstelling omhoog lopend in de ruimte. De arena is geschikt voor maximaal 40 personen.
De arena beschikt over:
• een beamer + projectiescherm

Het plein

Plein                      .

Het Plein is een open ruimte, waar groepen samen kunnen komen voor een borrel, lunch, dinerbuffet of kopje koffie. Deze ruimte wordt ook ingezet om in workshopvorm aan tafels te overleggen als break-out van een bijeenkomst.

orchidee

Orchideeplaza

Orchideeplaza is een, door glazen wand af te schermen, ruimte waarin groepen samen kunnen komen voor een kopje koffie, lunch, dinerbuffet of borrel. In deze ruimte is een koffiecorner en ‘n sfeervolle vijver.
Deze ruimte ligt naast de presentatieruimte en daarom zeer geschikt om gelijktijdig te reserveren.

Bijeenkomst

Uw bijeenkomst maken we door middel van diverse cateringmogelijkheden compleet. Denk hierbij aan koffie en/of thee, maar ook aan lunches, warme en koude buffetten, en uiteraard is het mogelijk om uw bijeenkomst met een informeel drankje af te sluiten, etc. Heeft u andere ideeën, in overleg is veel mogelijk.

Capaciteit en indelingen per zaal
capaciteit-per-zaal-3

Rondleiding

De wereld van Glastuinbouw biedt een breed scala een techniek en innovaties. Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden en innovaties zijn op tuinbouwtechnisch gebied? U bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding. Naast de opstellingen van de participanten worden ook de lopende onderzoeken bekeken tijdens een rondleiding. Een rondleiding duurt circa anderhalf uur.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Demokwekerij Westland via: tel. 0174-385600