Demokwekerij Westland beschikt over 41 teeltafdelingen waarin onderzoeken op het gebied van klimaat, watergift, belichting, gewasbeschermingsmiddelen, teeltsystemen, meststoffen en meer, worden uitgevoerd om op gewasniveau de effecten ervan te toetsen.

Er zijn diverse partijen die onderzoek laten uitvoeren bij Demokwekerij Westland, denk hierbij aan kwekers, telersverenigingen, veredelaars, toeleveranciers, kennisinstellingen, onderwijsinstellingen, kassenbouwers en meer. Een ieder die iets te onderzoeken heeft in glastuinbouw en dit op een laagdrempelige en praktische wijze wil laten uitvoeren is bij Demokwekerij Westland aan het juiste adres.

Door de jaren heen heeft Demokwekerij Westland de nodige ervaring op gedaan met onderzoek en heeft zich ontwikkeld tot een erkende onderzoekspartner.

Uw onderzoekspartner

Demokwekerij Westland kan u ondersteunen bij uw vraag, idee, project of onderzoek van A tot Z. Denk hierbij aan begeleiding bij het opstarten van een onderzoek, bij elkaar zoeken van de juiste partijen, kijken naar subsidiemogelijkheden tot volledige uitvoering en begeleiding van een onderzoek. Hierbij staan Laagdrempelig en Flexibel hoog in het vaandel bij Demokwekerij Westland.

Samen met de experts uit ons netwerk zijn wij uw totaal partner op het gebied van onderzoek. Voorbeelden van partijen waar wij mee samenwerken zijn TNO Fieldlab Glastuinbouw en Proeftuin Zwaagdijk.

Voor meer informatie over de de mogelijkheden van onderzoek kunt u contact op nemen met Demokwekerij Westland via 0174-385600.