Zodra het gebouw wind- en waterdicht is…

Verkade kleinPeriodieke bouwupdate Demokwekerij Westland 2.0

Als het gebouw wind- en waterdicht is, start Verkade Klimaat met de aanleg van de verwarming voor het kennis- en innovatiecentrum. Onlangs vond de ondertekening hiervoor plaats. Eind mei (week 22) is het gebouw wind- en waterdicht en zal Verkade Klimaat starten met het aanleggen van de verwarming. In die periode zal ook worden gestart met de inrichting van het gebouw.

“Naast een conventionele ketelinstallatie met voorzetbrander, vloerverwarming, gevelverwarming en stralen, zullen er een aantal custom made radiatoren worden aangebracht in de stijl van een gevelverwarming. De ketelinstallatie zal ook worden ingezet voor instructiedoeleinden.” Aldus Thomas Collignon, Verkade Klimaat.

We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet en zien uit naar de installatie!

Klik hier voor een album met periodieke bouw-updates en voortgang van de werkzaamheden.
Nadat je op de link hebt geklikt scroll je naar beneden voor meer beeldmateriaal.

Ondertekening van de overeenkomst, door v.l.n.r. onderste rij:Ai?? Peet van Adrichem (Demokwekerij Westland), John van Adrichem (PvA Financieel), Thomas Collignon (Verkade Klimaat), Johan Kos (Proeftuin Zwaagdijk), Mark Zwinkels (GFFX). V.l.n.r. bovenste rij: Wim van der Valk (Verkade Klimaat) en Ron van Luijk (AABnl)

DSC_0007

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *