Voor vooruitgang is onderzoek belangrijk

LTO Glaskracht NederlandAi??peilt 5 t/m 19 mei 2017 de mening van glastuinbouwondernemers

Hoe belangrijk vindt u onderzoek? geef uw mening!

De programmaai??i??s Kas als Energiebron, Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid en Glastuinbouw Waterproof ontwikkelden de afgelopen jaren veel kennis en technieken voor de glastuinbouw. Denk aan geA?ntegreerde gewasbescherming, biologische bestrijders, LED belichting, CO2-dosering en waterontsmetting. Dergelijke innovaties stellen u in staat om nu Ai??n in de toekomst te kunnen voldoen aan wensen die samenleving en markt stellen, kortom onze internationale concurrentiepositie en license to produce and sell.

Om de koers voor de toekomst te bepalen organiseert LTO Glaskracht Nederland in samenwerking met GroentenFruit Huis met haar ketenpartners en Royal FloraHolland van 5 t/m 19 mei de ondernemerspeiling Kennis in je Kas. U kunt via deze peiling uw mening geven over voortzetting en financiering van de 3 innovatieprogrammaai??i??s. Ook kunt u uw voorwaarden kenbaar maken.

Iedere glastuinbouwondernemer kan deelnemen aan deze ondernemerspeiling. Bent u geen lid van LTO Glaskracht Nederland, dan kunt u via de oproep van Royal FloraHolland of uw telersvereniging deelnemen. Lees hier meer over de peiling en de innovatieprogrammaai??i??s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *