Verbindende kracht van Demokwekerij Westland

De reden voor SOTEX om te participeren bij Demokwekerij Westland is heel simpel: nóg meer internationale bekendheid behalen, maar ook om onze klanten in het Westland eenvoudig te kunnen voorzien van nieuwe trainingen en demonstraties. Bovendien dragen we graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van dit mooie project, en is het continueren van de belangrijke rol die Nederland speelt in de internationale tuinbouwsector ook voor ons van groot belang. Wij gaan er in ieder geval vol enthousiasme tegenaan en zullen er alles aan doen om met Demokwekerij Westland het WOW concept professioneel uit te dragen, aldus Rocco Geers.

logo-sotexSOTEX b.v., gevestigd in Waddinxveen, is specialist op het gebied van expansiesystemen, stikstofgeneratoren, perslucht, waterfiltratie en ontgassing. Sinds 2002 is SOTEX als producent van deze systemen actief in de internationale tuinbouwsector, maar ook in de utiliteit en industrie en energiebedrijven als NUON en ENECO weten SOTEX ook goed te vinden.

SOTEX is zeer internationaal georiënteerd, zo zijn de stikstof expansiesystemen onlangs gecertificeerd volgens de Russische EAC CU-TR keuringsnormen waarmee deze systemen probleemloos kunnen worden ingevoerd en toegepast.

De PLE EcoFlex expansieautomaten zijn zodanig ontworpen dat deze over de hele wereld zeer eenvoudig en snel kunnen worden geïnstalleerd en in bedrijf genomen. Uitgangspunten bij de ontwikkeling hiervan waren eenvoud, een lange levensduur, het toepassen van internationaal verkrijgbare componenten, en dat allemaal gekoppeld aan een zeer interessant prijsniveau. Inmiddels is de PLE EcoFlex expansieautomaat niet meer weg te denken uit een ketelhuis waar geen gebruik wordt gemaakt van een verticale warmteopslagtank.

Meer weten?

Ga naar www.sotex.nl

img_1800

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *