Saint-Gobain Cultilene sluit aan als participant Demokwekerij Westland in World Horti Center

Cultilene_rgbVandaag de dag staan we voor grote uitdagingen… in de komende 25 jaar is er meer voedsel nodig dan in de afgelopen 10.000 jaar bij elkaar. Water wordt steeds schaarser en zal efficiënter ingezet moeten worden en het gebruik van CO2 moeten we reduceren.

Saint-Gobain Cultilene is ervan overtuigd dat de tuinbouwsector hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Juist door krachten te bundelen, elkaar te inspireren en samen te innoveren komen nieuwe ideeën tot stand en kunnen innovaties vanuit verschillende perspectieven belicht worden om uiteindelijk tot de beste oplossingen te komen voor dit complexe vraagstuk. Het unieke van World Horti Center is dat alle marktpartijen; van studenten tot overheid en van nationale en internationale telers tot toeleveranciers, samengebracht worden op één fysieke plek waardoor het uitwisselen van kennis en ideeën verder gestimuleerd wordt.

Saint-Gobain Cultilene levert innovatieve oplossingen binnen de productgroepen substraat en Albarino tuinbouwglas, die bijdragen aan het optimaliseren van water- en energieverbruik om telers in staat te stellen de kwaliteit van hun processen te verbeteren en te besparen op meststoffen, water en energie en een bijdrage te leveren aan een duurzame tuinbouw.

“Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze stand op de nieuwe locatie van World Horti Center en samen met andere betrokkenen van gedachten te wisselen hoe we verdere stappen kunnen zetten om stukken van het complexe vraagstuk op te lossen”, aldus Peter la Vos.

Meer weten?
www.cultilene.nl

IMG_101

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *