Qwestland staat voor continue innovatie

Logo 2Zolang de wereld blijft veranderen, blijft de tuinbouwsector zoeken naar ontwikkelingen, ideeën en technologieën die bijdragen aan de vergroting van de voedselproductie. Qwestland ontwikkelt, produceert en levert innovatie oplossingen, die volledig gebaseerd zijn op natuurwetenschap en techniek. Door het belichting- en klimaatsysteem van Qwestland krijgt het gewas precies waar zij behoefte aan heeft en neemt de productie aanzienlijk toe.

Samen komen wij tot de beste innovaties

Elf jaar geleden heeft TNO een eerste aanzet gegeven voor de ontwikkeling van de nieuwe generatie armaturen. Later heeft Qwestland dit voorgezet en is het eerste contact met Demokwekerij Westland gestart. “Wij hadden direct een goede klik met Peet van Adrichem en zijn al snel met van een tomatenonderzoek met LED-belichting gestart. Door goede begeleiding van Ary de Jong zijn wij steeds tot verbeteringen van ons systeem gekomen. Een fijne partij om mee samen te werken,” aldus Laurent van der Ende. Demokwekerij biedt ons de mogelijkheid om het systeem en de teelt te blijven onderzoeken en is tegelijkertijd de locatie waar wij onze producten in de praktijk kunnen presenteren. Wij komen hier graag langs met telers of andere geïnteresseerden.

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling zijn wij klaar om ons systeem ook buiten de Demokwekerij te promoten. Wij zijn te vinden in de Demokwekerij-straat tijdens HortiContact om voor het allereerst ons revolutionaire, innovatieve en energiebesparende systeem bewonderen: de ClimaLED3. Wij verwelkomen u graag op 14, 15 en 16 februari in stand 396 om het unieke en innovatieve systeem toe te lichten!

Meer weten?
www.qwestland.eu

IMG_2192

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *