Van der Knaap Groep sluit aan bij kennis- en innovatiecentrum

En verhuist mee naar World Horti Center

vdK logo 2008 “Demokwekerij Westland is een uniek visitekaartje voor de Nederlandse tuinbouwbranche. Het biedt ons de kans om onze nieuwste ontwikkelingen te tonen aan een groot aantal nationale- en internationale bezoekers. Ook zijn we erg enthousiast over de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Op deze manier kunnen we jongeren inspireren om te kiezen voor een carrière in de tuinbouwbranche.” Aldus Ron van der Knaap.

Van der Knaap Groep staat voor hoogwaardige oplossingen voor beworteling en groei. Variërend van verbeteringen van potgrondmengsels en substraten tot compleet nieuwe producten, Van der Knaap heeft voor vrijwel elke teelt en teeltfase de beste oplossing.

Van der Knaap Groep is gespecialiseerd in oplossingen op maat. Samen met onze klanten zijn wij in staat om een passend product te ontwikkelen dat aan de eisen van de teelt en de wensen van de klant voldoet. Al ruim 35 jaar werkt Van der Knaap Groep samen met haar klanten aan organische oplossingen voor beworteling en groei.

We kiezen zeer bewust voor grondstoffen die recyclebaar en maatschappelijk verantwoord zijn, zoals kokos. Om de kwaliteit van onze kokosproducten te kunnen garanderen, hebben we eigen productielocaties wereldwijd. Hier wordt de kwaliteit van de producten van grondstof tot eindproduct gecontroleerd. Kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

De rode draad die door al onze activiteiten loopt, is voortdurende innovatie. We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen en optimaliseren van de producten en het productieproces. Hiervoor hebben we eigen R&D-centrum ‘de Kas’ tot onze beschikking.

Meer weten?
www.vanderknaap.eu

DSC_0004

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *