Klasmann-Deilmann wordt participant Demokwekerij

Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van substraten, grondstoffen en pluggen voor de tuinbouw en boomkwekerij. De organisatie is onlangs participant geworden van Demokwekerij in Honselersdijk, om nog sneller te kunnen innoveren door samenwerking en kennisdeling met andere professionele partijen uit de internationale glastuinbouwsector.

De substraatleverancier beschikt over eigen veenderijen en productielocaties voor alternatieve grondstoffen. Daarbij hebben ze een grondige kennis van veenproducten en alternatieve grondstoffen. Vanwege de eigen veenderijen, hun expertise en mede door optimalisering van de logistieke processen en geografische spreiding van herkomsten, is Klasmann-Deilmann  in staat om jaarrond een hoge en constante kwaliteit substraat te leveren. In het kader van duurzaamheid worden de veenderijen in Duitsland, Ierland, Litouwen en Letland na vervening teruggebracht in natuurlijke staat.

Alle presentaties van de participanten van Demokwekerij verhuizen dit najaar naar het World Horti Center, het nieuwe kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw in de gemeente Westland.

Meer weten?
www.klasmann-deilmann.com

foto bij persbericht

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *