Gavita verbindt zich aan kennis- en innovatiecentrum

Gavita_International_Logo_RGBEn verhuist mee naar World Horti Center

Gavita International sluit aan als participant bij Demokwekerij Westland en verhuist mee naar de nieuwbouw World Horti Center. “Voorlichting, onderzoek, het delen van kennis en educatie komen mooi samen in het nieuwe complex”, aldus Arjan Pauw, commercieel directeur van Gavita International. “Voor onze klanten biedt het de mogelijkheid om zich breed te laten informeren en daarnaast onze verlichting in praktijk te zien werken.”

In World Horti Center is ook MBO Westland gevestigd. “Wij zijn al geruime tijd bezig om in samenwerking met MBO en HBO een curriculum te ontwikkelen voor horticulturele verlichting”, aldus Theo Tekstra, Marketing Manager. “Een van onze doelstellingen is het delen van kennis. Daarom hebben we het initiatief genomen om met MBO en HBO om de tafel te gaan zitten om hier handen en voeten aan te geven. Daarnaast ondersteunen wij het onderwijs met apparatuur, gastcolleges, masterclasses en rondleidingen.”

Gavita International is een wereldwijd marktleider op het gebied van horticulturele verlichting. Met vestigingen in Nederland, Noorwegen, Canada, Rusland en de Ukraine verzorgd Gavita wereldwijd innovatieve verlichtingsinstallaties voor de tuinbouw.

Meer weten?
Ga naar www.gavita.com

Gavita

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *