Van der Windt Verpakking sluit aan als nieuwe participant!

Jaarrond profilering van het Nederlandse tuinbouwcluster…

BASIS LOGO VDWVan der Windt is een toonaangevende internationale speler in de wereld van verpakkingen en disposables. Van der Windt levert ruim 15.000 artikelen voor onder meer de sierteelt, AGF, food en non-food industrie, groothandel, schoonmaak en zorg. Afnemers profiteren van een one-stop-shop. Dat betekent: Ai??Ai??n vertrouwd aanspreekpunt voor alle verpakkingsvragen.

ai???Van der Windt Verpakking is als participant bij Demokwekerij Westland aangesloten omdat wij het belang inzien van het aansluiten van het onderwijs met het bedrijfsleven. De combinatie van Demokwekerij samen met de MBO Westland onder Ai??Ai??n dak is hierdoor ideaal.
Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan de professionalisering van de Nederlandse tuinbouw en leggen we graag contacten met kwekers uit binnen- en buitenland.”
Aldus Bernard van der Valk van van der Windt Verpakking.

Van der Windt Verpakking is al meer dan 45 jaar dAi?? specialist in verpakkingsoplossingen voor onder andere de bloemen- en plantenbranche. Wij leveren een compleet assortiment sierteelt verpakkingen, direct uit voorraad leverbaar. Ons assortiment bestaat onder andere uit bloemen- en plantenhoezen, folies, Deense dozen, displaydozen, plantentrays en geavanceerde verpakkingsmachines.

Meer weten?
Ga naar de website www.vanderwindt.com

img_1279

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *