UVAR holland nieuwe participant bij innovatiecentrum!

De innovatieve en duurzame aanpak van UVAR sluit naadloos aan bij Demokwekerij Westland. “De samenwerking is dan ook een logische stap voor de meet- enAi?? regeltechniek en waterfiltratie activiteiten van UVAR. Kennis delen is een van de pijlers van UVAR.Ai?? Het kennis- en innovatiecentrum Demokwekerij is hiervoor een uitstekend podium. Met de oprichting van het nieuwe kenniscentrum WOW (World of Westland) gaat Demokwekerij een nog belangrijkere schakel worden in de ontwikkeling en overdracht van deze kennis. De bedrijfsfilosofie van UVAR sluit prima aan op deze werkwijze.” aldus Rob Zwaard, UVAR.

De in 2001 opgerichte Demokwekerij Westland is het innovatie- en kenniscentrum voor de professionele glastuinbouw en wordt vanuit alle delen van de wereld bezocht. De kwekerij van morgen is het thema waar Demokwekerij zich op richt door middel van praktijkgericht onderzoek, technische demonstraties en overdracht van kennis.

Al 4 decennia lang zijn de UVAR specialisten actief in de continu ontwikkelende (glas)tuinbouwsector welke behoort tot de wereldtop en hebben op het gebied van waterbeheer oplossingen aangedragen met de BERMAD en UDI productenprogrammaai??i??s.

UVAR is enthousiast over de deelname aan de kennisbijeenkomsten bij DemokwekerijAi?? Westland om klanten op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van water in de glastuinbouw.

Meer weten?
www.uvar.nl

uvar demokwekerij westland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *