‘Relatie Demokwekerij aan het woord’

Participant in de spotlights…

Elke maand hebben wij de rubriek: ai???Relatie Demokwekerij aan het woordai??? in de nieuwsbrief. In de rubriek vragen wij klanten, relaties, bezoekers en/of gebruikers van Demokwekerij WestlandAi??naar hun mening en beweegredenen om samen te werken metAi??Demokwekerij Westland.

Deze maand; Eurofins Agro

Kunt u een korte omschrijving geven van uw organisatie:
Eurofins Agro is als laboratorium een belangrijke informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector. We helpen telers belangrijke gegevens te verzamelen en de juiste verbanden te leggen die helpen in de bedrijfsvoering. Klanten kunnen bij ons terecht voor monstername, analyses en advies. Wij zijn onderdeel van Eurofins Scientific: een wereldwijde groep van laboratoria.

Wat vindt u van de rol van Demokwekerij Westland omtrent deAi?? huidige ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouw?
Demokwekerij Westland vervult een heel belangrijke functie. In de eerste plaats als innovatiecentrum, voor Nederland maar zeker ook in de internationale context. Een mooi visitekaartje met veel mogelijkheden en een belangrijke netwerkfunctie. De ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouw zie je terug bij Demokwekerij Westland: zowel in de activiteiten van Demokwekerij zelf als in de gasten die er komen.

Wat was de belangrijkste beweegreden voor Eurofins Agro om aan te sluiten als participant en om kantoor te houden in Demokwekerij Westland?
De activiteiten van Demokwekerij Westland sluiten heel erg aan op de belangrijkste activiteiten van ons bedrijf. Ook voor ons bedrijf zijn kennis, onderzoek en innovatie essentiAi??le onderdelen. Het is onze ai???core businessai??i??. Bovendien ook nog eens gevestigd in hAi??t glastuinbouwgebied van Nederland: het Westland. Voor ons is dat bepalend geweest om ons kantoor er te openen met onze PlantDoctors (zie foto) en bemestingsadviseurs. Ons hoofdkantoor is in Wageningen, maar wat betreft glastuinbouw is het Westland toch wel de ai???place to beai??i??.

Hoe ziet u de ontwikkelingen in het nieuwe Demokwekerij gebouw?
Nog meer dan nu zal het een ontmoetingsplaats zijn. Wij zijn er heel erg enthousiast over dat er ook onderwijs in komt en dat de nieuwe locatie vlakbij de veiling is. Een ideale plek om bijvoorbeeld adviseurs te ontmoeten of andere gasten. De waarde van Demokwekerij Westland zal hierdoor nog beter uit de verf komen.

Heeft u nog een leuke anekdote/ grappige gebeurtenis / wist-je-datje ?Ai??
Toen wij hadden besloten om een kantoor te willen openen in Demokwekerij Westland zijn wij enorm ondersteund door de organisatie van Demokwekerij. Ongeveer binnen een maand was het kantoor er, dat nog gebouwd en ingericht moest worden. Een compliment waard dus!
Tijdens de oplevering van het kantoor ontstond nog wel een hilarische verwarring. We hadden een gekoelde kast nodig om monsters in te kunnen bewaren. In plaats daarvan werd een op maat gemaakte kast geleverd waar een koelkast in zou kunnen. Gelukkig werd er weer goed meegedacht. Tijdelijk hebben we de wijnkoeler van Demokwekerij Westland kunnen lenen. Een prima tussenoplossing!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *