Van Iperen nieuwe participant Demowekerij Westland

En verhuist mee naar World Horti Center

website logo van iperen_CMYKSinds juni is Van Iperen officieel participant van Demokwekerij Westland en verhuist mee naar het World Horti Center. De groeispecialist zorgt al generaties lang als Nederlands familiebedrijf met haar klanten voor de groei van gezonde Ai??n renderende gewassen. De organisatie investeert in een langdurige relatie met klanten. Van Iperen wil verbindend zijn door actief bij te dragen aan een gezonde sector waarbij de schakels in de keten optimaal op elkaar zijn afgestemd. Participeren bij Demokwekerij Westland, in het World Horti Center sluit hier naadloos op aan.

ai???Als groeispecialist investeert Van Iperen in de toekomst van de sector. Een centrale locatie waar de Nederlandse glastuinbouw elkaar kan ontmoeten past daarbij. Wij willen een kennispartner zijn en het World Horti Center is voor ons de ultieme plek om met klanten en leveranciers kennis te delen en vergarenai???, vertelt Marie-Anne Zwinkels, hoofd Marketing & Communicatie.

Productmanager Tuinbouw Gert-Jan Dillo deelt de mening van Marie-Anne. ai???Het voeden, versterken en beschermen van gewassen staat bij Van Iperen centraal. Daar ligt onze kracht. Wij initiAi??ren voortdurend onderzoek voor Ai??n met klanten om antwoord te geven op vragen uit de markt. Daarmee bieden wij oplossingen voor teeltproblematiek. Dat er nu een locatie is waar markt, onderzoek en onderwijs elkaar aanvullen, juichen wij toe. Het biedt een toegevoegde waarde voor een toekomstbestendige sector.ai???

Meer informatie?
www.iperen.com

IMG_2498

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *