Hamelink koeling stelt zich voor als participant Demokwekerij Westland

Hamelink Koeling logo-01Hamelink koeling staat in de markt bekend als Ai??Ai??n van de meest betrouwbare installateurs van koeltechnische installaties. Al meer dan 25 jaar is Hamelink koeling specialist in koeltechnische installaties voor de agrosector, handel en industrie. Elke installatie wordt compleet op maat ontworpen, geassembleerd en gemonteerd, door eigen mensen. Hamelink koeling levert maatwerk omdat iedere situatie anders is.

Demokwekerij WestlandAi??geeft Hamelink koeling binnen het World Horti Center de mogelijkheid om zich door middel van een permanente stand aan het (inter)nationaal publiek te presenteren. Binnen het World Horti Center zijn diverse faciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden om met klanten in gesprek te gaanAi?? over de diverse mogelijkheden.Ai??Door de diversiteit van participanten van Demokwekerij Westland is het mogelijk om elkaar te versterken met het aanbieden van turnkey-projecten zowel nationaal en internationaal.

Hamelink koeling kijkt er naar uit om zich vanaf oktober 2017 op de expositievloer binnen World Horti Center te presenteren aan haar bezoekers en gaat voor een succesvolle samenwerking.

Meer informatie?
hamelinkkoeling.nl

Ondertekening Hamelink Koeling en Demokwekerij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *