Flynth sluit aan als nieuwe participant!

LOGO_FLYNTH_FCJaarrond profilering van het Nederlandse tuinbouwcluster…

Flynth is marktleider in de tuinbouw en heeft als belofte aan haar klanten het bieden van een full service dienstenpakket en het zijn van een allround sparringpartner. Flynth is ervan overtuigd dat branchespecialisme hierbij essentieel is. Een adviseur en accountant dient de wereld van zijn klant door en door te kennen en feilloos de weg in het netwerk te vinden.

Flynth is zeer gedreven om in de tuinbouw een vooruitgeschoven rol te spelen bij innovaties en ontwikkelingen die zowel voor individuele ondernemers als de tuinbouwsector als geheel belangrijk zijn. Flynth wil hierbij geen afwachtende rol hebben, maar een actieve en initiAi??rende partij zijn, die met tuinbouwondernemers, toeleveranciers, kennisinstellingen en overheid meewerkt aan oplossingen voor een duurzame en rendabele tuinbouwsector. Flynth heeft veel expertise op het gebied van energievraagstukken, zoals aardwarmte, zonne-energie en (Led-)belichting en is als adviseur en accountant betrokken bij de gewascoAi??peraties en verschillende telersverenigingen. Het begeleiden van innovatieprojecten, het aanvragen van subsidies en uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken behoren ook tot het brede dienstenpakket van Flynth.

De participatie bij Demokwekerij wordt door Flynth als belangrijke volgende stap gezien in het versterken van haar positie in het netwerk. Door deel uit te maken van deze groep vooruitstrevende ondernemingen die innovatie en samenwerking hoog in het vaandel hebben, zal Flynth nog beter in de gelegenheid zijn om met haar expertise een bijdrage te leveren aan de vooruitgang van de Nederlandse tuinbouw. Flynth kijkt daarom vol enthousiasme uit naar haar deelname aan het participantennetwerk van Demokwekerij Westland.

Meer weten?
Meer informatie over Flynth is te vinden op www.flynth.nl

Foto ondertekening Flynth

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *