Berg Hortimotive participeert in Demokwekerij Westland

En verhuist mee naar het nieuwe innovatiecentrum World Horti Center

Het World Horti Center wordt een unieke locatie in het Westland, een mooi visitekaartje voor de Nederlandse tuinbouwbranche en dichtbij het ai???groeneai??? opleidingscentrum van het Westland.
Berg Hortimotive verwacht dat het nieuwe World Horti Center dAi?? trekpleister voor Tuinbouw Nederland maar zeker ook voor het buitenland wordt. En omdat het MBO Westland in hetzelfde gebouw huist kunnen wij de jeugd een inkijkje in de mogelijkheden van techniek geven.
Voor Berg Hortimotive reden genoeg om participant te worden van het World Horti Center welke begin oktober in gebruik wordt genomen door particpan

Berg Hortimotive is wereldwijd marktleider op het gebied van interne logistiek voor de glastuinbouwsector. Berg Hortimotive biedt u een oplossing voor het bewerken van het gewas, transport en verwerking van het geoogste product. Onze producten staan garant voor werkcomfort en rendement. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een optimale oplossing voor uw rendementsvraagstuk, zowel op het gebeid van hardware als op het gebied van software. Berg Hortimotive wordt wereldwijd ondersteund door ons uitgebreide dealernetwerk, waardoor service en nazorg gegarandeerd is.

Deze producten leveren wij:

  • Buisrailwagens voor gewasonderhoud
  • Handmatige en automatische buisrailwagens voor gewasbescherming
  • Handmatige en automatische buisrailwagens voor het oogsten van groenten en snijbloemen
  • Handmatige en (volledige) automatische wagens om uw geoogst product naar de verwerkingsruimte te transporteren
  • Verpakkingssystemen om uw geoogst product klaar te maken voor verzending

Heeft u problemen om uw logistieke proces in te richten of heeft u interesse in Ai??Ai??n van de producten of diensten van Berg Hortimotive? Wij denken graag met u mee!
www.berghortimotive.nl / info@berghortimotive.nl

IMG_2477 (1024x768)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *